För utställare

Under uppdatering på grund av Covid19!


Vår första ölmässa kommer att arrangeras i Kårhuset Boulogner som ligger precis vid kanten av centrum. Vi befinner oss då ca: 300 meter från Skövde centralstation och 100 meter till parkeringshuset Mode.


Kårhuset Boulogner har en större sal med scen, där de flesta montrar kommer byggas upp i en ring utmed väggarna eftersom salen är cirkelformad. I mitten på denna sal kommer det att finnas gott om mingelplatser för att öka trivseln!


Det finns smidiga portar för lossning och lastning intill scenen i denna sal. På detta plan så ligger också entren som vi kommer att använda oss av med informationsdisk och garderob. Vi har också en härlig pub på denna plan där vi kommer att servera vår mat.


Ovanför stora salen finns en yta där vi kommer att placera ett antal montrar med utsikt över salen. I anslutning till denna yta så har vi en större bardel där vi också kommer placera montrar.


https://www.boulogner.se/sv/

 

Självklart står vi för serveringstillståndet.


I anmälningsavgiften ingår en presentation av er verksamhet här på vår hemsida. Ni bestämmer vad ni vill berätta inom ramen av ca:2000 tecken. Ni har också möjlighet att skicka med tre stycken bilder på er verksamhet eller er själva. Givetvis tar vi också gärna emot er logotyp. Vi länkar också till er eventuella egna hemsida! 


Boka din plats redan nu.


För mer information se kontaktinformation nedan.


Mässansvarig: 


 Mats Karlsson


Adress           


 Klockarebolet Horn


      541 96 Väring


Mobil:     


0761747751


E-post:   info@njut-bar.se 

Njut-bar

Copyright © All Rights Reserved