För besökare

Här kommer inom kort en länk för att boka din biljett till Beer Week Ends Saturday.

Mässan kommer att arrangeras coronasäker utefter myndigheters beslut. Detta innebär bland annat bordsbokning och antalet biljetter är begränsat!


En inträdesbiljett kostar 345:-

( Inkluderar garderob,provglas och serviceavgift)


Ticketmaster


Vi kommer även sälja inträdesbiljetter på plats under mässan men vill du vara säker på en plats så rekommenderar vi förköp!


Pass 1: 11:00-15:00

Pass 2: 15:30-19:30

Pass 3: 20:00-00:00


Precis som i övriga samhället så uppmanar vi alla besökare att följa säkerhetsföreskrifterna samt vid symptom, Stanna hemma! Vi håller avstånd och tvättar händerna vid behov. Handsprit kommer att finnas tillgängligt i lokalerna.


Biljetter köper ni hos vår samarbetspartner Ticketmaster. Är ni flera i samma sällskap som ska besöka mässan så boka helst era biljetter tillsammans så att vi kan skapa en bordsplacering för er tillsammans.


När ni anländer till mässan så håll avstånd, vi kommer ha trivselvärdar på plats som hänvisar för att insläpp skall vara så smidigt som möjligt. 


Köp gärna era dryckesbiljetter samtidigt vid bokning av biljett för smidigare hantering på plats.

Dryckesbiljetten kostar 130:- och ger 4 stycken smakprov hos valfri utställare. Vid entren erhåller du dina förbokade dryckesbiljetter och ditt provglas som du använder under ditt besök. Självklart så kan du även köpa dryckesbiljetter på plats.


Servering av varierande måltider kommer också att finnas. Vi kommer även erbjuda en speciell Beer Week måltid!“-Spännande med bryggerier från hela Sverige på besök här i Skövde!


Sarah Lundgren

Njut-bar

Copyright © All Rights Reserved